





GP OF COMUNITAT VALENCIANA ALBAIDA 20/21 APRIL 2024

TIME TABLE

Friday

	Thaty			
Briefing with the technical stewards (with	h the FIM Chief Technical Steward)	14	1.00	
Administrative and Technical Control and Verification FIM & FIM EUROPE			15:00 - 19:00	
Administrative and Technical Control and Verification SM Legends Cup			15.00 - 19.00	
Circuit control FIM & FIM Europe		15	15.00	
Meeting with The	Organizers	17	7.00	
	Saturday			
Administrative and Technical Control and Verifica	ition FIM & FIM FUROPE & SM Legends Cup	8.00	- 8.30	
Distribution of tyre stickers and transponder FIM & FIM EUROPE & SM Legends Cup			8.30 - 9.00	
, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,	0 1			
Race Direct			.10	
Riders' Briefing	All Classes	9.	.30	
S1GP Free Practice 1	20 min.	10.00	10.20	
Camera On Board		10.25	10.40	
SM Junior Free Practice 1	15 min.	10.50	11.05	
SM Legends Cup Free Practice 1	15 min	11.15	11.30	
Sin Legends cap incernative 1	15 1111	11.15	11.50	
CLOD For a Departies 2	22	11 50	42.40	
S1GP Free Practice 2	20 min.	11.50	12.10	
SM Junior Free Practice 2	15 min.	12.20	12.35	
SM Legends Cup Free Practice 2	15 min.	12.45	13.00	
S1GP Time Practice	30 min.	13.40	14.10	
SUPERPOLE S1GP (top 6 riders from Time practice)		14	1.20	
SM Junior Time Practice	20 min.	14.50	15.10	
	20 11111.	14.50	15.10	
SM Legends Cup Time Practice	15 min.	15.20	15.35	
S1GP Race one	Access Paddock to Grid Open	16	5.13	
S1GP Race one	Access Paddock to Grid CLOSES	16	5.21	
S1GP Race one	Start of Warm - Up Lap		5.28	
S1GP RACE ONE	Start of the Race (ca 20 min.)	16	5.30	
Race Direction 2		17	7.00	
	Sunday			
SM Legends Cup Warm-up	, 15 min.	08.30	08.45	
SM Junior Warm-up	15 min.	08.55	09.10	
S1GP Warm-up	20 min	09.20	09.40	
SM Legends Cup Race 1	Access Paddock to Grid Open	09	9.58	
SM Legends Cup Race 1	Access Paddock to Grid CLOSES	10).03	
SM Legends Cup Race 1	Start of Warm - Up Lap	10	0.08	
SM Legends Cup Race 1	Start of the Race (ca 15 min.)	10	0.10	
•				
SM Junior Race 1	Access Paddock to Grid Open	10).33	
SM Junior Race 1	Access Paddock to Grid CLOSES		10.38	
SM Junior Race 1	Start of Warm - Up Lap).43	
SM Junior Race 1	Start of the Race (ca 15 min.)	10).45	
S1GP Fast Race	Access Paddock to Grid Open	11	.13	
S1GP Fast Race	Access Paddock to Grid CLOSES	11	.21	
S1GP Fast Race	Start of Warm - Up Lap	11	.28	
S1GP FAST RACE	Start of the Race (ca 15 min.)		.30	
SM Legends Cup Race 2	Access Paddock to Grid Open	12	2.03	
SM Legends Cup Race 2	Access Paddock to Grid CLOSES	12	2.08	
SM Legends Cup Race 2	Start of Warm - Up Lap	12	2.13	
SM Legends Cup Race 2	Start of the Race (ca 15 min.)	12	2.15	
· ·	ng Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race 2			
Sivi Legends Cup - 1122-Civi				
SM Junior Race 2	Access Paddock to Grid Open		2.48	
SM Junior Race 2	Access Paddock to Grid CLOSES	12.53		
SM Junior Race 2	Start of Warm - Up Lap	12	2.58	
SM Junior Race 2	Start of the Race (ca 15 min.)	13	8.00	
	Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after Race 2			
S1GP Super Final	Acces Paddock to Grid Open	1 3	3.43	
•	•			
S1GP Super Final	Access Paddock to Grid CLOSES		8.51	
S1GP Super Final	Start of Warm -Up lap		8.58	
S1GP SUPER FINAL	Start of the Race (ca 20 min.)		1.00	
S1GP & S1 ROOKIE - Prize-Giving	; Ceremony - 1°- 2°- 3° - Immediately after SUPER F	INAL		